#joululaulubingo 70. päivä

9.1.2020 Tampere

Pian loppuu tämä  bingo. En ole kuullut tänään joulumusiikkia, mutta pääkirjasto Metson lehtiosastolla on vielä joululehdet esillä (varastotila on sen verran täynnä että niitä ei vielä mahdu pakkaamaan takaisin, kertoi kirjastonhoitaja).

Musiikkiosastolla oli vielä kyltti joulumusiikille, mutta nuotit ja levyt oli siirretty jo pois, kirjastonhoitajan arvion mukaan Loppiaisen jälkeisenä tiistaina. Lindgrenin ja Löytyn tuotanto oli tulossa tilalle.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s