#joululaulubingo 49. päivä

19.12.2019 Tampere

Tänään vietin aikaa kaupungilla kuusi tuntia. Kiersin kaikki Hämeenkadun ja Kauppakadun eteläpuolen liikkeet. Kuulin ja shazammasin kymmeniä joululauluja. Lisäksi kävin Pyynikin uimahallissa kynttiläuinnilla, siellä soi Suvi Teräsniskan joululevy. Sain ystävälliseltä uinninvalvojalta vielä käsinkirjoitetun listan soittolistan kappaleista! Huomenna uinnit ovat Tesoman uimahallissa.

Jouluuinti.png

Muiden raporteista lisää huomenna. Nyt on lepuutettava korvia.

Päivitys!

Joulutorilla oli kuultu “I saw mummy kissing santa claus” (kiitos Anneli).

Satamakadun K-kaupassa oli kuultu “White Christmas” (kiitos Hanna).

Bakery Cafèssa on soinut “The first noel”, “Winter wonderland” (nämä kaksi mieskvartetin laulamana), “Joy to the world” (poppisversio), sekä tunnistamaton espanjankielinen joululaulu, jonka kertosäkeessä laulettiin “Mariel, Mariel”. Lisäksi Stockmannin naisten vessassa oli soinut “Just christmas”, Akateemisessa sitten taas Elvis (“Driving home for christmas”) ja Pet Shop Boysin esittämä joululaulu (kiitos Jenni).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s